Cautare

2096 de rezultate pentru "sorin bota" (2.87 secunde)
Sediul de campanie al staff-ului lui Sorin Oprescu s-ar afla intr-unul din sediile Universitatii "Spiru Haret". ... Autorul stirii spune ca rectorul Universitatii "Spiru Haret", Aurelian Bondrea, cu intreg colectivul didactic al acestei institutii ar fi trecut in barca lui Sorin Oprescu.
Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca lansarea lui Sorin Oprescu la prezidentiale a venit exact atunci cand trebuia, iar discursul sau, desi populist, a fost unul onest, nu ipocrit ca al lui Traian Basescu sau patetic ca al lui Mircea Geoana.
Sorin Oprescu se adreseaza in special alegatorilor nehotarati, a declarat, marti, la RFI, coordonatorul campaniei pe judetul Iasi, Ion Solcanu, care a subliniat ca primarul Capitalei, care s-a lansat oficial in cursa prezidentiala, va incerca sa ia si din electoratul lui Mircea Geoana.
Sorin Oprescu s-a intalnit la Ploiesti cu aproape 100 de sustinatori, carora le-a tinut un discurs despre independenta sa fata de partide, despre umilintele suportate de romani si dorinta sa de a face bine, aratand ca "odata la 5 ani, romanul poate sa amendeze ce i s-a intamplat".
Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a declarat, la Slatina, ca in cazul in care nu va ajunge in turul doi, este exclusa posibilitatea sa-si indemne electoratul sa voteze cu Mircea Geoana sau cu Crin Antonescu, mentionand totodata ca, potrivit analizelor, daca ar vrea sa-l sprijine pe Geoana, 88% din electoratul sau ar pleca la Basescu.
Prezent astazi la sedinta Colegiului Director al PD-L, Basescu i-a acuzat pe contracandidatul sau Mircea Geoana si pe primarul Sibiului Klaus Johannis (premierul promovat de PSD-PNL-UDMR) ca sunt instrumentele cu care oamenii de afaceri Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vintu si Dan Voiculescu vor sa obtina controlul statului.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a respins, marti, afirmatiile aparute in presa conform carora ar reveni in Partidul Social Democrat, sustinand, intr-un comunicat transmis presei, ca isi mentine statutul de independent si ca singurul sau obiectiv actual il reprezinta realizarea proiectelor pe care le-a propus bucurestenilor.
Afirmatiile ii apartin omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu (foto), si vin in contextul in care saptamana trecuta presedintele Basescu s-a lansat intr-un nou atac la adresa trusturilor de presa, transmite Cotidianul. ... • Sorin Ovidiu Vantu: ... • Sorin Ovidiu Vantu: ... • Sorin Ovidiu Vantu:
Sorin Rosca Stanescu publica in editie.ro articolul "Diversiunea Vantu are efect de bumerang", pe care il puteti citi in continuare (articolul poate fi accesat si pe siteul www.sroscas.ro).
Sorin Frunzaverde: ... Vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde (foto) considera ca Partidul Democrat Liberal trebuia sa evite formarea unei noi aliante precum Uniunea Social Liberala printr-o colaborare cu reprezentantii PNL. "Din nefericire, nu s-au gasit resurse de a institui un nou dialog", a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, Sorin Frunzaverde.
Cat despre Sorin Oprescu, acelasi Gusa sustine ca are o "mica" problema, in sensul ca atat el, cat si fiul sau sunt arestabili in orice moment, lucru care ar putea incurca rau ploile de la Capitala.
Social-democratii s-au intalnit luni seara pentru a lua primele masuri dupa anuntarea sustinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei si l-au nominalizat pe senatorul Miron Mitrea drept seful campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale din Bucuresti, potrivit Mediafax.
Voiculescu se agata de Oprescu Dupa ce Cristian Popescu "Piedone" a spus "pas" propunerii de a candida la Primaria Capitalei, conservatorilor nu le-a ramas decat sa-l sustina pe Sorin Oprescu.
Cand am avut sa ii spun ceva lui Sorin Oprescu si daca o sa mai am, am sa ii spun direct, n-am nevoie sa transmit prin...
Nu putem da permanent vina pe altii pentru ceea ce ni se intampla Intr-un discurs tinut in fata social democratilor prezenti la Consiliului National al PSD, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a reusit sa smulga ropote de apluze vorbind despre schimbare si dandu-se drept exemplu de politician care a reusit sa faca ceea ce si-a propus.
Sorin Rosca Stanescu) Eu unul ma indoiesc. Probele invocate de Parchet impotriva primarului PDL de Cluj, Sorin Apostu, devin din ce in ce mai numeroase.
Sorin Frunzaverde, unul din cei mai vechi lideri ai PDL spune ca "dupa decizia CC, localele - in prima duminica din iunie, parlamentarele - la timp". ... Sorin Frunzaverde:
"Sorin Frunzaverde nu va pleca de unul singur din PDL" Plecarea lui Sorin Frunzaverde din sanul PDL este spectaculoasa si ea nu va fi singulara, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics. ... Ori Sorin Frunzaverde i-a criticat in nenumarate randuri pe Traian Basescu si pe Elena Udrea.
In cadrul Congresului PNL, au fost adoptate trei rezolutii privind numirea lui Sorin Frunzaverde vicepresedinte al liberalilor si modificarea Statutului PNL, politica de aliante in planul administratiei locale, in Parlament si in Guvern si desemnarea liderilor USL Crin Antonescu si Victor Ponta drept candidati pentru functiile de presedinte si, respectiv, prim-ministru, dupa viitoarele alegeri.
"Va distruge Capitala tarii" Primarul Capitalei Sorin Oprescu a criticat, miercuri, proiectul de regionalizare, despre care spune ca "va distruge si va ingloba" Bucurestiul.
google-analytics.com